Kebarung Khadeeja V3

Kebarung Khadeeja V3

1) Penerangan Keunikan Kebarung Khadeeja V3
🌷 SIMPLE DAN KLASIK
Menampakkan si pemakainya kelihatan cantik, slim, ayu dan elegan. Seriouss.. tak tipu. Cuba dulu baru tahu ;)  
🌷 MATERIAL GERMAN COTTON
Diperbuat drpd 100%  Cotton. Material sedap dipakai tau. Senang iron dan yg penting TAK PANAS. Pakai dari pagi sampai petang pun steady je hakak.
🌷KAIN LIPAT BATIK
Memang sesuai utk design kebarung. Tampak klasik sangat tau. Langkah bersepah pun jangan risau, pasti tak terselak. 
🌷 ZIP DI DEPAN
Ini paling best! Penambaikkan dr V1 dan V2, Yg ni gerenti uolss mesti suka kan. Zip dekat depan, tak payah nak ketip tak payah nak butangkan. Zappp tarik zip siap pakai! Pantas dan selesa of course utk nursing friendly! part penting utk nursing mothers! 
.
Apa??? takut nampak ketul2 ?? takut sendat??
Tak perlu risau potongan Kebarung Khadeeja semestinya longgar sopan yang penting mematuhi syariah tak akan menonjolkan bentuk badan sis. In Shaa Allah selamat πŸ˜„
2) Pilihan warna Kebarung Khadeeja V3
🌷5 WARNA MELETOP
Warna2 yg menggoda mata dan akan membuatkan uolss nampak muda dan berseri. 
πŸ“ŒWarna mungkin 10% berbeza daripada paparan gambar di skrin anda. Ini kerana resolusi monitor warna yang berbeza.
  

  

3) Carta saiz Kebarung Khadeeja V3
🌷 SAIZ
Kebarung Khadeeja sesuai untuk semua yang kurus yang berisi pun boleh menggayakan Khadeeja kerana kami ada saiz dari XS-3XL.  Kekakak yang bersaiz besar pun boleh pakai jangan risauuu.
======================================
CARA MENGGAYAKAN KEBARUNG KHADEEJA
======================================
✔ Boleh dipakai ke majlis / event tertentu.
✔ Kenduri kahwin juga sesuai.
✔ Pakai untuk Team Bridesmaid pun sesuai tau. Simple dan klasik! 
✔ Boleh juga bergaya ke tempat kerja.
✔ Ehem ehem! adik manis yang baru naik pelamin tuu sesuai sangat kalau pakai kebarung Khadeeja  pergi bertandang atau balik rumah mertua nampak maniss, sopan, ayu, giteww. Sejuk mata mertua memandang tak giteww ahakss!

4) Harga Kebarung Khadeeja V3
πŸ’— Harga Asal = RM169

πŸ’— SALE = RM99 SAHAJA πŸ’—
πŸ“¦ Pos laju PERCUMA semenanjung & Sabah/Sarawak

5) πŸ“š Nota πŸ“š
πŸ“’Design Ready Stok 😱
Navy Blue = S, L
Red Chili = XS, S, XL
Purple Plum = XS, S, L
Brown Umber = S, M, 2XL
Forest Green = S, XL, 2XL, 3XL
(Latest update : 26 Mei 2018, 9.56am)

6) Hubungi segera perunding baju sedondon KEBARUNG KHADEEJA V3 :
★ Whatsapp 'KK' ke 019 273 5350 (Kak Risha)
★ Whatsapp 'KK' ke 019 273 5350 (Kak Risha)
★ Whatsapp 'KK' ke 019 273 5350 (Kak Risha) 



Catat Ulasan

0 Ulasan