Tahniah kepada calon SPM 2018

Tahniah kepada adik-adik yang dah dapat keputusan SPM. Semoga sukses selalu dan berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi lepas ni. 😊

Sempena hari korang ambil result SPM, Kak Risha nak bagitau. Ada design baru untuk set sedondon sahabat ni. Nak jimat korang borong banyak terus, nanti boleh pakai sama-sama dengan bff masa orientasi kat IPT. 

       


Design Thorny Rose ni tengah buka untuk tempahan tau. Sampai hari Ahad ni. Contact Kak Risha kat nombor ni ya 019-273 5350. Nak senang, terus klik je button kat bawah ni. 😊😊



0 Ulasan