Baju Sedondon Raya 2018 ~ Baju Raya Midnight


••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
TAK PENING LAGI NAK CARI BAJU RAYA. YEAYYY‼️
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Saya Dayah, ingat lagi raya tahun lepas. Saya shopping baju raya last minit. Memang sedih, saiz baju anak-anak banyak yang dah takde. Pilihan warna pun tak banyak. Huhu
.
Jadi tahun ni nak siapkan lebih awal. Buat sikit-sikit nanti tak la kelam kabut semua nak buat masa bulan puasa. Tapi nak cari kat mana pula baju sedondon yang cantik-cantik untuk 1 famili awal macam ni ye?
.
Saya pun tanyalah pada Kak Risha, kawan sekolah. Dia pun teruslah cadangkan saya dengan set Anas & Livia ni. Wow! Cantiknya, tengok sekali terus jatuh hati. Kata Kak Risha, ada banyak pilihan warna lagi untuk set ni. 
.
Saya pun apa lagi teruslah tengok set mana yang berkenan. Banyaknya pilihan, rambang mata saya nak pilih. Tapi mata saya dah asyik nampak warna midnight, memang lawa sungguh. Material dah memang superb best, ada zip kat depan baju dan lengan. Kira senang la nak menyusu dan ambil wudhuk. Dah la material premium, ada pula kombinasi lace kat baju dan tangan. Memang tambah kebaboom fesyen raya tahun ni. 
.
Tak boleh lengah lagi ni, saya nak kena terus ambil saiz dan buat order. Untung-untung dapat jadi 100 orang terawal yang dapat free sampin dewasa tu. Lagi tambah untung, boleh dapat harga set combo. Yeay!!


   

   

   

  

     

Hubungi segera perunding baju sedondon ANAS & LIVIA :
★ Whatsapp 'AL' ke 019 273 5350 (Kak Risha)
★ Whatsapp 'AL' ke 019 273 5350 (Kak Risha)
     ★ Whatsapp 'AL' ke 019 273 5350 (Kak Risha)     
       

0 Ulasan