Baju Sedondon Raya 2018 ~ Baju Kurung Qasseh

Set sedondon Baju Kurung Qasseh ni dah ada ready stok. Ibu-ibu nak pilih warna yang mana satu? πŸ˜‰πŸ˜ 


πŸ‘¨‍πŸ‘©‍πŸ‘§‍πŸ‘¦  Koleksi Sedondon Baju Kurung Qasseh πŸ‘¨‍πŸ‘©‍πŸ‘§‍πŸ‘¦

Tahun ni koleksi raya punyalah gojes material cotton yang sangat best!! Best sangat kain ni, color pulak mak aiihh sangat menyerlah dengan blinks2 untuk baju mak dan anak daranya. Tak ke meletop mak-mak raya tahun ni? Setiap tahun jumpa biras mesti baju raya kelam color benderang!! Tapi tahun ni wow cool. Tak perasan dek orang kampong nanti πŸ˜‰
.
Tapi mak-mak jangan risau walaupun baju ada blinks2 harga tetap macam mampu beli tau. Kami buat design mak-mak sopan cutting kurung pahang tapi ada batu2  mengelip...liplap..liplap...mana nak cari??!!!
Meletopss raya dengan set Qasseh ni..
😍😍😍😍😍
   

   

Apa yang menarik dan mesti beli :
🌻 Material dari cotton sakura yang sangat menarik, selesa dan sejuk dipakai, tak mudah berkedut, dan mudah digosok.
🌻 Potongan baju untuk perempuan mestilah sopan dan mengikut syariah iaitu potongan kurung pahang, kain lipat depan tanpa belah. 
🌻 Sementara untuk si comel nya pula kurung pahang, kain susun tepi untuk memudahkan anak kecil melangkah, sesuai untuk anak-anak yang aktif.
🌻 Untuk baju perempuan yang cun tu ada dihiasi batu-batu ala-ala design songket di hujung lengan dan kaki baju. Tampak lebih menyerlah dan meletoppss di hari raya.



🌻Nie bukan pre-order ya. Ini READY STOK. Siapa cepat dia dapatπŸ˜πŸ˜‰
🌻Saiz yang ditawarkan untuk dewasa dari saiz SS hingga 2xL. Manakala untuk anak dari umur 6 bulan hingga 12 tahun bergantung pada saiz badan anak.
🌻 Boleh juga disuai padan dengan set Baju Melayu Haddef, untuk info lanjut set famili Qasseh Haddef, KLIK SINI


Harga
Baju kurung dewasa : RM189
Baju kurung anak
Saiz 0-6 = RM99
Saiz 8-12 = RM119
πŸ“¦ Percuma Pos Seluruh Malaysia

Hubungi segera perunding baju sedondon BAJU KURUNG QASSEH :

★ Whatsapp 'QASSEH' ke 019 273 5350 (Kak Risha)
★ Whatsapp 'QASSEH' ke 019 273 5350 (Kak Risha)
★ Whatsapp 'QASSEH' ke 019 273 5350 (Kak Risha)

0 Ulasan