Hoodie Till Jannah dalam proses

   

   

      

Kak Risha nak bagitau ni, Hoodie Till Jannah dalam proses ya. Jom tengok ni cara dia buat, kena buat satu-satu dulu, lepas tu baru jahit dengan kemas dan terperinci. Baru betul kualiti berbaloi setanding dengan harga. Tak gitu? 
.
Kepada yang dah buat tempahan, nanti Kak Risha update bila dah siap semua. 😘
.
Oh, ada yang tanya Hoodie Till Jannah design yang mana satu? Boleh tengok di komen pertama. 
.
#bajusedondon #bajusedondondotcom #hoodie #hoodiemuslimah #hoodietilljannah #hoodiecouple #hoodielabuh #hoodiecantik #like4like #likeforlike

Catat Komen

1 Ulasan