Couple Sonata (warna emerald green)


Set Couple Sonata

Nak tak raya kali ni dengan fesyen yang exclusive tapi tetap sopan. Material betul-betul exclusive untuk raya 2018 kali ni. Pegang je dah tau material kualiti. Belum lagi bila pakai! 😘
.
Lepas raya pun boleh pakai lagi! 
Encik suami boleh bawa solat jumaat. Puan isteri pulak boleh mix match baju dengan seluar palazzo/jeans. Jadi blouse labuh comel. Tak membazir untuk setakat pakai pagi raya je kan? 😂. 
Raya tak raya pun boleh sambung pakai. Still gaya exclusive tu terserlah 😉
.


Jadi?
Dah ready nak order? =) 
Kurta + Baju kurung dress

Kurta 
+ Cotton Germany + Cotton SV line
+ Berpoket
+ Butang exclusive

Baju kurung dress
+ Cotton Germany combination Rose Chiffon
+ Nursing friendly (zip 12 inch)
+ Wuduk friendly (zip tangan)
+ Exclusive modest design
+ Kain A cut (zip + getah)
.
Kurta = RM129
Baju kurung Dress = RM199
Couple Set = RM279
+ FREE GIFT
*Ready stok
*Postage Couple RM10
.
#bajusedondon #bajusedondondotcom #kurta #kurtasuami #kurtadewasa #sedondonsuamiisteri #bajukurung #bajukurungdewasa #setkurtabajukurung #designraya2018 #raya2018 #newcollection #like4like #likeforlike

0 Ulasan