Princess Prada Kids

  

Siapa kat sini peminat warna turqoise?
Ada orang, bila dia minat satu-satu warna tu hampir semua barang kepunyaan dia warna yang sama.
Betul kan?
.
.

Jadi sempena meraikan peminat warna turqoise semua, malam ni Kak Risha nak tunjuk la gambar baju Princess Prada kids warna turqoise ni. Ada gambar close up sekali Kak Risha bagi tu. Istimewa untuk korang buat lena tidur malam ni. Hihi
.
.
#bajusedondon #bajusedondondotcom #bajukurungmoden #bajukurunganak #bajukurungturqoise #bajukurungmurah

0 Ulasan