Kisah Puan Nora dan Kurung Medina


EN.SUAMI ASYIK JELING PEREMPUAN LAIN?

Saya Nora dah kahwin, anak 3. Selang setahun pulak tu. Time nak keluar bersiap, saya ni gigih la siapkan sorang-sorang anak. Harap laki, memang idok la.

Baru saya ni nak gosok baju, laki kat depan dah bebel. `Lama lagi ke?' Ehh, geram pulak kita. Dah la tak membantu.

Dah tu, time kat luar mata sibuk dok tenung perempuan cantik. Yelah, bini selekeh je. Baru nak angkat iron kena bebel lambat. Terpaksa la capai baju tshirt yang tak payah iron. Memang ala-ala mak cik.

Tapi sekarang tak lagi ye. Sejak saya kenal design Kurung MEDINA ni. Kain sejuk, senang ambik wudu, mudah nak susùkan baby dan paling best tak perlu GOSOK. Time laki rushing-rushing ajak keluar, saya sarung terus.

Memang jimat masa dan pada masa sama nampak sejuk mata laki saya memandang. Baju jenis gini memang taste mak mak super busy nak urus anak macam saya. Hihi.

Walaupun cantik meletopp tapi harga super murahh. Beli 10 dapat harga borongg. Saya apa lagi, siap kumpul order dengan jiran. Eah, tak kan nak cantik sorang. Jiran pun nak meletopp juga. Jangan risau kalau orang kata nampak macam group Boria. Hello, ada 12 design exclusive tau. Dan saiz pulak sampai 3XL.

Kalau tak nak laki kita pandang pompuan lain time keluar sebab bini macam mak limah, meh la try MEDINA. Free postage nak bagi ni.

Jangan tunggu lama-lama, nanti lama-lama, laki diambil orang. Eah!

Wudhuk & nursing friend

MD71 - Red


  
MD73 - Dark Blue

MD75 - Black


      
MD76 - Peach

MD70 - Yellow Aprikot


       
      
MD77 - Dusty Pink


MD79 - Dark Blue


0 Ulasan