Baju sedondon famili Halal Love Premium


Bajusedondon Famili
Set Edisi Premium HP06 Halal Love
.
✔ Design dan warna yang sangat menarik. 
✔ Material tetra cotton.
✔ Fabrik yang selesa, tidak berbulu dan tahan lama. 
✔ Muslimah ada NURSING ZIP dan POKET. 
✔ Lelaki ada POKET sorok di dada 
.
.
💲Lebih berbaloi, lebih penjimatan untuk tempahan pre order.
💰Harga ready stock nanti = RM130
💰Harga pre order SEKARANG = RM110 SAHAJA PER SET (baju lelaki + perempuan) ~ Anda jimat RM20 wow 🤤
.
.
Moh la rebut peluang ni sekarang!!
Baru la tak ruugiii...
Preorder dibuka sehingga 19/9/2017
Pengeposan bermula 18-20 Okt 2017
.
.
Whatsapp kat nombor ni ye 
019-273 5350
019-273 5350
019-273 5350
Nak senang, terus klik link kat bio atas tu 😉
.
.
Oh ye, design ni ada baju anak juga taww. 👨‍👩‍👧‍👦
Nak tempah untuk hari keluarga hujung tahun pun boleh. 
.
.
#bajusedondon #bajusedondondotcom #baju #bajumuslimah #bajucoupleislamik #tshirt #tshirtmuslimahonline #tshirtsedondon #tshirtsedondonfamili #tshirtcoupleislamik #halallove #halallovefamili #borong #familyday #harikeluarga2017

0 Ulasan