Koleksi Kebaya Raya 2017

[KOLEKSI KEBAYA RAYA 2017]
Minggu2 akhir Syawal ni kami kumpulkan koleksi Kebaya ~ dari asli hingga ke moden. Ada kebaya asli, kebarung dan paling bergaya Jubah Kebaya. 😍😍
.
Koleksi Kebaya Asli = Kebaya Embun.







✅Mengekalkan keaslian potongan Kebaya. 
✅Menggunakan 'Princess Line' di depan dan belakang baju menampakkan kekemasan dan terletak ketika memakai Kebaya Embun.
✅Menggunakan Material Satin Valentro.
.
Koleksi Kebarung Khadeeja






✅Hasil cantuman Kebaya + baju kurung.
✅Mempunyai pesak seperti baju kurung, semestinya potongan longgar dan sangat sesuai untuk Plus size. 
✅Menggunakan Material German Cotton.
✅Material sejuk, selesa, tahan lasak, tak.mudah kedut, mudah gosok, tak panas dan sesuai dengan cuaca di Malaysia.
.
Jubah Kebaya Moden Jameela






✅Design yang diberi nafas baru, fresh design, design Asli + Moden.
✅Diperbuat daripada material Crepe yang tahan lasak, tidak mudah kedut, selesa dan flowy je masa pakai. 
✅Yang bestnya ~ ada poket. Jadi senang nak simpan handphone tak pun duit raya anak2 dari rumah terbuka tu. Ops 
.
Oh, ya kesemua koleksi ni menggunakan zip sebagai ganti butang ketip kat depan kalau asal nya dulu2 kan.
Dah ada zip jadi tak de masalah ibu2 menyusu nak bergaya dengan koleksi kebaya kami.
.
Jom Klik link ni untuk order👇👇👇
www.wasap.my/60192735350
www.wasap.my/60192735350
www.wasap.my/60192735350
.
#BajuSedondon
#BajuSedondonDotCom
#KebayaRaya2017

0 Ulasan