Baju Raya Sedondon 2017 ~ Infografik Syafii Syifaa



Ingat lagi tak design Syafii Syifaa yang best dan awesome ni? 
Mestilah ingat kan. Hihi ;)
.
Bukan apa, admin nak bagitau design ni dah dibuka semula untuk pre-order batch kedua. 
Batch pertama bulan Mac tempoh hari kami akan mula hantar minggu hadapan. In Sha Allah. 
.
Sambil2 tu, meh tengok infografik ni. Boleh pilih dari dua warna yang ada ~ pink lavender atau latte. 
.
Nak tahu lebih lanjut tentang design ini? Boleh ke sini 
.
.


Tag: baju raya 2017, baju raya sedondon 2017, fesyen baju raya 2017, koleksi baju raya 2017, design baju raya 2017, tema baju raya 2017, trend baju raya 2017, warna baju raya 2017

0 Ulasan