Design baru sedondon suami isteri ~ Syafii Syifaa


"Jatuh cinta berkali-kali tengok design terbaru yang sweet ni. Tak sabar nak order. Lepas kenduri nanti, boleh la pakai baju pergi honeymoon." ~Aina, bakal pengantin baru~ 
.
Korang yang kat luar tu nak join Aina buat tempahan dengan kami? Whatsapp je "SS" kat nombor ni ye +6019-273 5350. 💕 💕
.
Sebelum tu, meh nak cerita tentang keistimewaan set SYAFII SYIFAA yang sweet ni.
💕💕 Jubah dari material polycrepe. Memang sangat minimal ironing dan tak jarang!. Untuk Cik Abang pula pakai material Lacoste. Nyaman dan macho gituu.
💕💕 Nursing friendly sudah semestinya menjadi pilihan para ibu muda masa kini.
💕💕 Haipp. Nak solat camne pulak? Dont worry dear. Di lengan jubah pula ada zip untuk memudahkan ambil wuduk.
💕💕 Sekarang ni jenis smartphone sentiasa di tangan. Pasai tu adanya 2 poket untuk para wanita anggun di luar sana.
💕💕 Part design dia memang eksklusif. Lining untuk suami dan isteri dia tu. Seriously, kagum dengan design ni. Melting ya amaaattt. 
.
🎊🌟 Nak dapatkan TAWARAN ISTIMEWA? 
Whatsapp "SS" ke +6019-273 5350 ya. Ingat tau nombor ni ;) 
.
#BajuSedondon
#BajuSedondonDotCom
#NewDesign2017
#BajuCoupleIslamik
#SedondonSuamiIsteri

0 Ulasan