Happiness


Along : Angah, famili day yang kita plan tu bukan cuti panjang bulan depan ke?
Angah : A'ah along, betul la tu. Masa cuti Tahun Baru Cina tu. Kenapa along?
Along : Kita dah ada baju tema ke? Boleh la pakai sedondon satu famili nanti. Hihi
Angah : Alamak along, angah tak de la cari baju pula. Along ada cadangan ke?
Along : Oh, ada ni. Warna ceria, oren kelabu. Along rasa ok juga buat pakai famili day ni. Nanti dah habis famili day, boleh la buat pakai masa jalan2 hujung minggu. Sweet gitu. Hihi
Angah : Oh, boleh juga tu along. Macam best je.
Along : Ok, nanti along order ye.
***********************************************************************
Apa yang kami tawarkan kepada anda?
★ Kualiti kain selesa dan tahan lama
★ Design yang sentiasa membawa mesej dakwah
★ Kualiti Printing di baju yang kemas dan cantik!
★ Yang PALING PENTING. HARGA MAMPU MILIK! 










.
--> Whats App "H16" ke +6019-2735350 <--
--> Whats App "H16" ke +6019-2735350 <--
--> Whats App "H16" ke +6019-2735350 <--
.
#BajuSedondon
#BajuSedondonDotCom
#IslamicCoupleTshirt
#SedondonFamili
#TshirtSedondon



0 Ulasan