Jualan Sepanjang Syawal - Keluarga Yasir


Ada yang terlepas peluang untuk memiliki set Keluarga Yasir sebelum ini?
.
Boleh rebut peluang memilikinya sekarang!! Whatsapp "YASIR" ke +6019-2735350 dan dapatkan diskaun anda hari ini.
.
Apa yang best dengan design Keluarga Yasir ni ya? 👨‍👩‍👧‍👦
+ Nursing friendly. Mudah jika nak menyusu.
+ Wudhu' friendly. 
+ Ada side pocket tau. Senang puan nak simpan duit raya anak tak pun letak smartphone. 📱
+ Part material pula. Kami pakai peach koshibo. 👍
+ Material ni memang selesa, mudah di gosok dan sejuk. 
+ Baju kemeja ada poket kat depan. 👕
+ Material ni memang tahan tau. Tak memeri. Tak jarang pula tu. 👍👍👍 
.
Jom rebut peluang untuk mendapatkan DISKAUN anda sekarang!!
.
Whatsapp "YASIR" ke +6019-2735350 😊😉😊
Whatsapp "YASIR" ke +6019-2735350 😊😉😊
Whatsapp "YASIR" ke +6019-2735350 😊😉😊
.
‪#‎bajusedondondotcom‬
‪#‎bajusedondon‬
‪#‎jubahmoden‬
‪#‎kurtamoden‬
‪#‎bajuraya2016‬
‪#‎sedondonraya‬
‪#‎familisedondon‬
‪#‎bajuraya‬
‪#‎favouritecolour2016‬
‪#‎sayajualbajusedondon‬

Tags: baju raya 2016, baju raya sedondon, baju raya sedondon 2016, fesyen raya 2016, warna 2016, baju raya terkini, kurta dan jubah, baju sedondon famili



0 Ulasan