Jualan Sepanjang Syawal - Adam Hawa Raya



Set Adam Hawa Raya ni memang win, laris macam goreng pisang panas masa bulan puasa. 
Pre order fully book, restock sold out. Wow!!😱😱
.
Pada yang terlepas peluang, kami bawakan kembali ready stock set istimewa ini dengan tawaran hebat. 
Whatsapp "AHR" ke +6019-2735350 sekarang sebelum kehabisan stok. Huhu.
.
♥ ♥ Kenapa u olls perlu dapatkan set couple ADAM HAWA RAYA sekarang? ♥ ♥ 
.
✔️ MAMPU MILIK!! 👍👍👍 
Harga asal RM180 untuk satu set. Diskaun dan penjimatan Syawal ---> HANYA RM79 untuk kurta + RM89 sahaja untuk jubah.

✔️ MATERIAL TERBAIK 👍👍👍
Penggunaan material Satin Paloma by Jakel yang berkualiti, sedikit berat, tidak jarang walaupun warna cerah, tidak shining, tebal, tidak panas, selesa dipakai khusus untuk iklim khatulistiwa.

✔️ MINIMAL IRONING
Tak perlu sungguh2 iron, jimat masa pagi2 u olls. Nak berkedut pun susah, memang nampak kacak jelita je la sepanjang hari. ;)

✔️ BERPOKET 
Jubah berpoket di bahagian kanan. Kurta berpoket di dada, kiri dan kanan. Senang nak simpan henfon dalam kocek je, senanglah nak selfie wefie dengan family dan kengkawan. 📱

✔️ DESIGN MINIMALIST DAN EXCLUSIVE 
Design minimalist ini sesuai nak pakai bila bila masa sahaja. Pagi, petang, malam, terawih, open house ke semua pun cuns! PALING PENTING mudah nak makan ketupat rendang.

✔️ JUBAH NURSING DAN WUDHUK FRIENDLY 
Anda ibu yang sedang menyusukan anak? No problem.
Jubah Hawa membantu ibu2 menyusukan baby. Nak solat pun mudah. Extra : ibu mengandung 9 bulan pun boleh pakai. Jubah Hawa design A cut. Kembang ke bawah.

✔️ KURTA WUDHUK FRIENDLY 
Design button pada bahagian lengan kurta menampakkan personaliti menjadi lebih kacak dan kemas serta mudah untuk mengambil wudhuk.

✔️ LIMITED DAN EXCLUSIVE 
Sebab kami taknak u olls tetiba boria dengan jiran depan rumah hihihih, jadi stock amat terhad ya! Lambat rugi!
.
"Jom, dapatkan set sedondon yang cantik menawan ni. Jangan tunggu lama-lama, nanti lama-lama, stok pun dah kehabisan."
.
Whatsapp "AHR" ke +6019-2735350 😊😉😊
Whatsapp "AHR" ke +6019-2735350 😊😉😊
Whatsapp "AHR" ke +6019-2735350 😊😉😊
.
‪#‎bajusedondondotcom‬
‪#‎bajusedondon‬
‪#‎jubahhawa‬
‪#‎jubahraya‬
‪#‎kurtaadam‬
‪#‎kurtaraya‬
‪#‎bajuraya‬
‪#‎bajuraya2016‬
‪#‎sedondonraya‬
‪#‎sayajualbajusedondon‬



Tags: baju raya 2016, baju raya sedondon, baju raya sedondon 2016, fesyen raya 2016, warna 2016, baju raya terkini, kurta, jubah





0 Ulasan