Baju Sedondon Raya 2016 - Pilot Couple

Alamak jelesnyaaaaa apa pakai set pilot sesweet sungguh niii 😍😍😍



.

Nak jugak? Kami dah restock design ini tau! Maklum la tiap minggu mesti ade je orang borong buat kenduri, pakai dating, ada event dinner company 😇😇😇. Siapa belum ada lagi wajib grab sekarang okey? 😘😘😘😘
.






Untuk tempahan, whatsapp "PILOT" ke +6019-2735350 dan dapatkan set sedondon anda sekarang.

.
😃👕Apa yang best dengan design PILOT COUPLE ini? 👨‍👩‍
.
✅ Ada side pocket di bahagian kanan jubah tau. Senang puan nak simpan duit raya anak tak pun letak smartphone. 📱
✅ Nursing friendly. Mudah jika nak menyusu.
✅ Wudhu' & Maternity friendly 👍👍👍
✅ Princess cut
✅ Baju kurta ada 3 poket (depan, kiri dan kanan) 👕
✅ Tak panas.
✅ Dari material moss creepe japan
✅ Material ni memang selesa, mudah digosok (minimal ironing) dan sejuk. 👍
.
"Jom rebut peluang miliki set sedondon dengan harga terlebih mampu ini! Hanya RM150 sahaja untuk set kurta dan jubah pilot! Fuhhhh. Ohsem sungguh 😘😘😘😘 "
.
Whatsapp "PILOT" ke +6019-2735350 😊😉😊
Whatsapp "PILOT" ke +6019-2735350 😊😉😊
Whatsapp "PILOT" ke +6019-2735350 😊😉😊
.
‪#‎bajusedondondotcom‬
‪#‎bajusedondon‬
‪#‎jubahpilot‬
‪#‎kurtapilot‬
‪#‎bajuraya2016‬
‪#‎sedondonraya‬
‪#‎husbandandwife‬
‪#‎bajuraya‬
‪#‎pilotcollection‬
‪#‎sayajualbajusedondon‬

Tags: baju raya 2016, baju raya sedondon, baju raya sedondon 2016, fesyen raya 2016, warna 2016, baju raya terkini


0 Ulasan