Baju Sedondon Raya 2016 - Keluarga Yasir

"Melting rasanya tengok warna pilihan set famili sedondon ni. Nak bagitahu adik beradik yang
lain la, boleh pakai sedondon ramai2 di pagi raya. =) "
.
Untuk tempahan, whatsapp "YASIR" ke +6019-2735350 dan dapatkan pilihan anda sekarang!!
.
😃 Design Keluarga Yasir ni ada 4 colour. 👕

                                                         1. Green - mustard

                                                           2. Blue - mustard


                                                             3. Teal - mustard


                                                                 4. Purple - mustard


.

Apa yang best dengan design Keluarga Yasir ni ya? 👨‍👩‍👧‍👦
+ Nursing friendly. Mudah jika nak menyusu.
+ Wudhu' friendly. 🕌
+ Ada side pocket tau. Senang puan nak simpan duit raya anak tak pun letak smartphone. 📱
+ Part material pula. Kami pakai peach koshibo. 👍
+ Material ni memang selesa, mudah di gosok dan sejuk.
+ Baju kemeja ada poket kat depan. 👕
+ Material ni memang tahan tau. Tak memeri. Tak jarang pula tu. 👍👍👍
 .
Ada Extra lagi tau. Apa tu? Tadaaa..🔰🔰🔰🔰🔰
✅ Free pos ke seluruh malaysia untuk pembelian sebelum Jumaat, 13 Mei 2016 jam 3 petang
✅ Free gift untuk 500 pembeli terawal
✅ Boleh 60% deposit. Cume kalau full payment layak masuk cabutan bertuah untuk memenangi
tudung ayra by el sajida
✅ Boleh request saiz yang diminati untuk pembelian sebelum Jumaat juga. Jika ready stock,
kena book saiz supaya saiz pilihan tak sold out.
.
"Jom rebut peluang utk buat tempahan sebelum jam 3 ptg Jumaat ini, 13 Mei 2016 untuk dapatkan
saiz pilihan dan free postage."💪💪💪💪
.
Whatsapp "YASIR" ke +6019-2735350 😊😉😊
Whatsapp "YASIR" ke +6019-2735350 😊😉😊
Whatsapp "YASIR" ke +6019-2735350 😊😉😊
.
‪#‎bajusedondondotcom‬
‪#‎bajusedondon‬
‪#‎jubahmoden‬
‪#‎kurtamoden‬
‪#‎bajuraya2016‬
‪#‎sedondonraya‬
‪#‎familisedondon‬
‪#‎bajuraya‬
‪#‎favouritecolour2016‬
‪#‎sayajualbajusedondon‬


Tags: baju raya 2016, baju raya sedondon, baju raya sedondon 2016, fesyen raya 2016, warna 2016, baju raya terkini


Catat Komen

0 Ulasan