Baju Sedondon Raya 2016 - Adam Hawa Raya

"Amboii, kacak dan jelita sungguh bila pakai set eksklusif ADAM HAWA RAYA ni. Semua warna cantik2 dik non. Rambang mata hakak nak pilih ni." 😱 😱 😱
.















.

Untuk tempahan, whatsapp "AHR" ke +6019-2735350 dan dapatkan warna kegemaran anda. 
.
♥ ♥  Kenapa u olls perlu dapatkan set couple ADAM HAWA RAYA sekarang? ♥ ♥ 
.
✔️ MAMPU MILIK!! 👍👍👍 
Dengan harga RM180 sahaja (exclude postage) anda akan dapat satu set kurta + jubah yang eksklusif ini. Harga murah sangat untuk satu set ni jimatkan duit tau. Boleh la kan beli 3,4 warna berbeza. ‪#‎inikanraya‬

✔️ MATERIAL TERBAIK 👍👍👍

Penggunaan material Satin Paloma by Jakel yang berkualiti, sedikit berat, tidak jarang walaupun warna cerah, tidak shining, tebal, tidak panas, selesa dipakai khusus untuk iklim khatulistiwa.

✔️ MINIMAL IRONING

Tak perlu sungguh2 iron, jimat masa pagi2 u olls kan nak beraya banyak tempat kan? Nak berkedut pun susah, memang nampak kacak jelita je la sepanjang hari. (",)

✔️ BERPOKET 

Jubah berpoket di bahagian kanan. Kurta berpoket di dada, kiri dan kanan. Senang nak simpan henfon dalam kocek je, senanglah nak selfie wefie dengan family dan kengkawan. 📱

✔️ DESIGN MINIMALIST DAN EXCLUSIVE 

Design minimalist ini sesuai nak pakai bila bila masa sahaja. Pagi, petang, malam, terawih, open house ke semua pun cuns! PALING PENTING mudah nak makan ketupat rendang.

✔️ JUBAH NURSING DAN WUDHUK FRIENDLY 

Anda ibu yang sedang menyusukan anak? No problem.
Jubah Hawa membantu ibu2 menyusukan baby. Nak solat pun mudah. Extra : ibu mengandung 9 bulan pun boleh pakai. Jubah Hawa design A cut. Kembang ke bawah.

✔️ KURTA WUDHUK FRIENDLY 

Design button pada bahagian lengan kurta menampakkan personaliti menjadi lebih kacak dan kemas serta mudah untuk mengambil wudhuk.

✔️ LIMITED DAN EXCLUSIVE 

Sebab kami taknak u olls tetiba boria dengan jiran depan rumah hihihih, jadi stock amat terhad ya! Lambat rugi!
.
"Jom, dapatkan set sedondon yang cantik menawan ni. Jangan tunggu lama-lama, nanti lama-lama, stok pun dah kehabisan."
.
Whatsapp "AHR" ke +6019-2735350 😊😉😊
Whatsapp "AHR" ke +6019-2735350 😊😉😊
Whatsapp "AHR" ke +6019-2735350 😊😉😊
.
‪#‎bajusedondondotcom‬
‪#‎bajusedondon‬
‪#‎jubahhawa‬
‪#‎jubahraya‬
‪#‎kurtaadam‬
‪#‎kurtaraya‬
‪#‎bajuraya‬
‪#‎bajuraya2016‬
‪#‎sedondonraya‬
‪#‎sayajualbajusedondon‬


Tags: baju raya 2016, baju raya sedondon, baju raya sedondon 2016, fesyen raya 2016, warna 2016, baju raya terkini

Catat Komen

0 Ulasan