Nursing Wear

Ibu-ibu di luar sana sedang buat apa tu?
Mencari baju baru dengan design menyusu?
Jom cuba yang ini.. smile emoticon smile emoticon
~Nursing wear yang terbaik di Malaysia…
~Nursing wear antara yang termurah tau…
~Nursing wear yang selesa dengan design terkini…
Ape? Selak je?
Ish...malu lah! Nanti nampak pula yang tak patut..macam mana?
Takkan punyelah….jangan bimbang ye ibu-ibu..
Nursing wear ni didatangkan siap dengan nursing cover sekali!!
Iye….
Habis tu, dalam tu tak ada pape la? Selak terus nampak??
Hey!! Gilaaa??
Ade kain cotton spendex dalam tu….
Jangan risau tau…
Nanti kalau basah kene susu macam mana pula?
Takkan punye sebab kain cotton kan serap air…
Selesai masalah kan..tak perlu risau lagi.. smile emoticon
Nursing wear ni sangat selesa, sejuk, lembut, tak jarang, tak kecut, tak kembang, tak luntur punyelahh…
Cenggini haaa like emoticon like emoticon
Boleh lah ajak kawan-kawan ibu menyusu yang lain beli sekali. Nanti pakai sama-sama, sedondon gitu..
Berminat?
Boleh pm/whatsapp ke 019.273.5350




0 Ulasan