Couple Set

---------------------------------------------------------------------------------
Suatu hari di sebuah pusat membeli belah.
A: “Eh, eh..sweetnya baju diorang.. Beli kat mana ye? Nak beli juga..huhu.."
B: "Aik, peliknya abang. Kenapa orang kat depan tu asyik pandang2 je kita dari tadi? Oh, dah tahu. Mesti diorang berminat dengan tshirt couple kita yang cantik ni kan. hihi.."
---------------------------------------------------------------------------------
Pernah tak anda berada dalam situasi macam tu?
Mesti rasa macam nak pergi berkenalan dan bagitahu "saya beli tshirt ni kat sini..bla..bla..bla.."..hihi
Yelah, daripada diorang yang asyik pandang tu berteka-teki dari tadi. Baiklah anda tolong bagitahu & war-warkan juga di mana anda dapatkan koleksi baju yang menarik ni. Betul tak? wink emoticon
🙏 Ok, berhenti duk jeling2 couple sebelah yang pakai baju sedondon tu..👀👀👀...
Meh sini dapatkan koleksi menarik ni dengan kami.. smile emoticon heart emoticon
Sweet!! Bersemut!!!🍭🍭🍭
Couple Set ni tersangat lah digemari sebabnya:
💑Warna yang menarik
💑Selesa & sedap dipakai ~material cotton combed 20s, kategori benang yang teratas,
💑Nursing Friendly untuk baju perempuan (ade zip kat tengah)
💑Corak abstrak yang trendy & bergaya
Jom jadi suami & isteri sweet sampai bila2… 👫👫👫
Berminat?
Whatsapp "CS" ke 📞+60192735350
Whatsapp "CS" ke 📞+60192735350
Whatsapp "CS" ke 📞+60192735350







0 Ulasan