Ice Skating & Baju Sedondon



Ada lagi yang masih online? Maaf, hari ini admin tak sempat nak update status & koleksi baju sedondon di web blog. Admin sedikit penat tetapi sangat seronok dan teruja hari ini. smile emoticon smile emoticon
Nak tahu tak kenapa??
Hari ini merupakan pengalaman pertama admin mencuba Ice Skating di Sunway Pyramid. Seronok, walaupun admin memang takut pada mulanya. Asyik berpegang pada dinding tepi je..hihih..
Ada tak di kalangan bajusedondon lovers yang memang pandai bermain luncur ais? Boleh la ajar admin pula nanti. Kita buat temujanji di ruang luncur ais, sambil berkenalan sambil admin belajar. Boleh.??
Oh, ye..sambil-sambil tu admin nak war-war kan juga promosi dari Ice Skating di Sunway Pyramid ni. Ada harga promosi sehingga Isnin depan. Jadi, boleh la anda semua bawa famili beriadah luangkan masa bermain luncur ais bersama-sama ye. smile emoticon smile emoticon smile emoticon

Catat Komen

0 Ulasan