Set Couple Sonata

Set Couple Sonata

1) Penerangan Produk Couple Sonata
🌸Nak tak raya kali ni dengan fesyen yang exclusive tapi tetap sopan. Material betul-betul exclusive untuk raya 2018 kali ni. Pegang je dah tau material kualiti. Belum lagi bila pakai! 😘
🌸Lepas raya pun boleh pakai lagi! Encik suami boleh bawa solat jumaat. 
🌸Puan isteri pulak boleh mix match baju dengan seluar palazzo/jeans. Jadi blouse labuh comel. Tak membazir untuk setakat pakai pagi raya je kan? 😂
🌸Raya tak raya pun boleh sambung pakai. Still gaya exclusive tu terserlah 😉
🌸 Kurta 
+ Cotton Germany + Cotton SV line
+ Berpoket
+ Butang exclusive
🌸Baju kurung dress
+ Cotton Germany combination Rose Chiffon
+ Nursing friendly (zip 12 inch)
+ Wuduk friendly (zip tangan)
+ Exclusive modest design
+ Kain A cut (zip + getah)
2) Pilihan warna Couple Sonata
✔ 5 warna yang menjadi pilihan terkini :
     🌸 Dusty Pink 
     🌸 Emerald Green
     🌸 Grey
     🌸 Navy Blue
     🌸 Purple




 
3) Carta saiz Couple Sonata

4) Harga Couple Sonata
Kurta = RM129
Baju kurung Dress = RM199
Couple Set = RM279
+ FREE GIFT

📦Postage Couple RM10

5) 📚 Nota 📚
📢Design Ready Stok 😱

Lelaki
Dusty Pink = S,M,L,XL
Emerald Green = S,M,L,XL
Grey = S,M,L,XL
Navy Blue = S,M,L,XL
Purple = S,M,L,XL

Perempuan
Dusty Pink = S,M
Emerald Green = S,M
Grey = S,M
Navy Blue = S,M
Purple = S,M
(Latest update : 27 Mac 2018, 1.25pm)

6) Hubungi segera perunding baju sedondon COUPLE SONATA:
★ Whatsapp 'SONATA' ke 019 273 5350 (Kak Risha)
★ Whatsapp 'SONATA' ke 019 273 5350 (Kak Risha)
★ Whatsapp 'SONATA' ke 019 273 5350 (Kak Risha)                



Catat Ulasan

0 Ulasan