Polisi Privasi

Polisi Privasi

Maklumat Yang dikumpul
Kami hanya mengumpul maklumat yang diperlukan untuk prosedur pengenalan apabila anda berhubung dengan pihak kami samada bertanyakan soalan, membuat belian daripada kami atau apabila anda mengisi ruangan melanggan berita (newsletter) di laman web ini. Maklumat yang kami kumpul secara sukarela dikemukakan oleh pelanggan kepada kami. 

Maklumat Pengenalan Peribadi
Maklumat pengenalan peribadi anda digunakan untuk memproses pesanan anda terhadap sesuatu produk, menyesuaikan maklumat profil anda, kegunaan dalaman dengan keperluan undang-undang dan mengemaskini status anda ketika membeli-belah bersama kami secara dalam talian. Selain itu, maklumat peribadi anda juga digunakan untuk pemberitahuan tentang maklumat / perubahan terbaru, promosi dan acara yang dijalankan oleh pihak bajusedondon.com.

Sulit
Maklumat peribadi anda seperti butiran kad kredit, nombor akaun bank yang rahsia / sulit akan disimpan dengan baik. Kami tidak akan berkongsi apa-apa maklumat peribadi anda kepada mana-mana pihak ketiga. Laman web kami menggunakan pencegahan keselamatan yang sesuai untuk menyimpan semua maklumat pelanggan dan memastikannya selamat pada setiap masa.

Perubahan kepada Polisi Privasi kami
Bajusedondon.com mempunyai hak untuk melakukan apa-apa perubahan / kemaskini terhadap kandungan Polisi Privasi tanpa memberi notis terlebih dahulu kepada pelanggan. Anda boleh sentiasa melayari halaman Polisi Privasi di laman web kami untuk mengetahui sebarang perubahan yang dibuat.

Keselamatan
Laman web rasmi kami menggunakan aplikasi keselamatan yang sesuai untuk mengelakkan maklumat pengenalan peribadi pelanggan bocor kepada pihak ketiga, pendedahan haram dan penggodam. Kami telah mengambil langkah keselamatan yang maksimum untuk memastikan data peribadi anda dilindungi dan selamat. 


Catat Ulasan

0 Ulasan