Surat Perjanjian Sewa Rumah : Penting Atau Tidak?


Siapa yang ada buat sewa rumah dan tak tahu nak buat surat perjanjian dengan penyewa?

Nak tak buat surat perjanjian dengan mudah?

Penting tau agreement sewa rumah ni supaya tak susahkan kita esok-esok. Klik di sini ya untuk agreement: SURAT PERJANJIAN SEWA RUMAH

Banyak kes owner rumah kena aiaya dengan penyewa. 

Sebab apa? Kebanyakannya tak buat agreement. Hanya ambil deposit lepas tu buat perjanjian lisan macam tu sahaja.

Last-last rumah berbulan-bulan tak bayar, nak halau keluar pun susah. Kalau keluar pun rumah dah jahanam. Nak ambil tindakan pun susah lepas tu.

Rugi? Memang dah. Duit tak dapat, rumah pula rosak. Kos baiki balik semua.

Saya ada sediakan cara buat agreement sewa rumah yang sangat mudah. Nak dapatkan? Boleh klik di sini ya --> Agreement


Catat Komen

0 Ulasan