Exclusive Couple Hoodie ~ Nature Theme


   

Dah ada rancangan nak pergi bercuti hujung tahun ke tu? 
Sambil-sambil survey tempat, apa kata survey baju sekali. 
Kalau teringin nak pergi bercuti ke tempat-tempat sejuk, ni kami cadangkan untuk dapatkan set Hoodie Couple yang menarik ni. Istimewa sedondon gitu.
.
.
Boleh juga jika nak pakai untuk musim hujan / sejuk ni, almaklum la dah hujung-hujung tahun ni dah mula musim tengkujuh kan..
.
.
Dah dibuka untuk batch pertama dengan pilihan warna dan design yang berbeza. Dua-dua pun cantik, nak senang boleh tempah dua sekaligus. Lagi jimat dan bergaya. 
.
.

🖋Preorder Exclusive Couple Hoodie

👕Material : Fleece, ditempah khas dan dibuat di Indonesia
🧡 2 pattern 
~ Leaves 
~ Zebra

Harga :

Muslimah 
Sehelai : RM130 
2 helai ke atas : RM110/pcs

Lelaki 
Sehelai : RM110
2 helai ke atas : RM100/pc

🔥SET JIMAT (recommended!)
Set Couple : RM210 jer (JIMAT RM30!)

✂ Boleh request saiz XS (Tiada tambahan cas untuk XS)
✂Boleh request saiz 5XL juga (Tambahan cas RM10 untuk 5XL)

-Tempoh Preorder 28 Sept ⏩ 4 Oct 2018

-Tarikh pos : Bermula 15 Nov 2018 (Hoodie ambil masa 4-5 minggu siap slpas tarikh tutup preorder kerna Hoodie buat di Indonesia)

🚚 Kos Pos ditanggung ke Seluruh Malaysia
✏ Boleh buat bayaran deposit dahulu

Untuk tempahan ~ klik di sini 

0 Ulasan