New Design Tshirt Famili ~Armada Couture

#NEW ARMADA COUTURE SET IN THE HOUSE :)





.
Wah! Meletops betul design terbaru tshirt Armada Couture ni. Memang tak boleh tahan tengok, sweet sangattt. 😍😍 
.
Cepat-cepat order kat sini ya! Whatsapp "AC" ke +6019-273 5350 dan terus pilih nak warna yang mana. 
.
Istimewa set Armada Couture
📌 Set tshirt famili terbaru ala2 Kapten Eijaz gittew. Peminat2 #lofatah memang kena grab la kan. ;)
📌 Boleh guna untuk riadah, terawih dan raya jugak. Raya ke-2 untuk melaram lepas pakai baju kurungkan.
📌 Bagi yang masih solo, jangan risau, jualan bagi single muslimah atau lelaki juga dibuka.
.
Ada yang nak dapatkan tshirt Armada Couture ni?
Boleh klik link berikut http://bit.ly/ArmadaCouture
.
#BajuSedondon
#BajuSedondonDotCom
#TshirtSedondon
#ArmadaCouture
#Pilot
#DesignRaya2017
#KoleksiRaya2017

0 Ulasan