Baju Raya 2017 ~ Keluarga Yasir



Memang 'hot' betul design famili Keluarga Yasir ni. 
Kali ni dah masuk tempahan pre-order batch ke-5.
.
Untunglaa siapa yang dah tempah awal masa batch 1.
Bukan apa, baju baru dah sampai hari ni.
Boleh la melaram 'posing' depan cermin. 
(Saya la yang selalu buat gitu. Ops 🙈🙈)
.
Yang belum lagi dapatkan set ni, jom la buat tempahan dengan kami.
Sementara tempoh pre-order batch ke-5 dibuka ni.
Kat atas tu kami dah letak siap2 tarikh tempahan.
Jangan lupa tau. Tanda kat kalendar ya. 🤗😉
.
Nak tengok gambar lain lagi untuk set Baju Raya 2017 sedondon Keluarga Yasir?
Boleh baca di sini
.
Nak whatsapp kat kita pun senang je. Awak klik icon kat bawah ni ya.

Tag: baju raya 2017, baju raya sedondon 2017, fesyen baju raya 2017, koleksi baju raya 2017, design baju raya 2017, tema baju raya 2017, trend baju raya 2017, warna baju raya 2017

0 Ulasan