DATANG KARNIVAL, DAPAT VOUCHER (",)

Semalam team bajusedondon.com sempat hadir ke satu karnival di Surau Al Amin, Seksyen 18, Shah Alam. 
Sambil2 dengar lagu baru nyanyian kumpulan nasyid Shoutul Amal & lawak jenaka dari Abang Ebby Yus, jalan2 lihat gerai jualan yang ada.

Wah, meriah juga program sulung ini. Pengunjung tak berganjak dari mula sampai ke akhir acara.

Ramai yang datang memeriahkan program. Dan antaranya pasti ada pengunjung bertuah yang menerima kupon belian daripada team kami. Free2 je dapat voucher kan. Dah baca belum detail di voucher tu?

Kepada yang baru nak mengenali kami, boleh lihat2 dulu koleksi baju sedondon yang ada dalam album. Dah pilih mana yang berkenan, cepat2 whatsapp kami di nombor ni +6019-2735350 tao.

Untungla kan dapat voucher. Oh, ye untuk customer online nanti kami buat voucher istimewa untuk anda juga ye.


0 Ulasan