Nak Belajar Berniaga di Shopee?


Saya dah setup akaun Shopee tapi masih tak jual-jual sebab tak tahu nak buat macam mana.

Saya nak jual barang di Shopee macam kawan-kawan tapi tak tahu nak jual barang apa.

Saya baru nak mula buat Shopee. Apa saya nak kena buat dulu?

Banyak persoalan berkaitan Shopee ni. Jadi, apa kata saya cadangkan korang belajar dengan Puan Zarini. Beliau memang fokus menjual di Shopee dari tahun 2018 lagi sehingga sekarang. Beliau sentiasa mendapat rating yang tinggi. Malah jualannya juga setiap bulan menghasilkan puluhan ribu ringgit. Wah! Mesti hebat kan.

Apa strategi beliau buat? Apa yang beliau setting? Apa teknik buat pelanggan pilih produk kita berbanding pesaing?

Jom sertai segera supaya boleh lekas-lekas kita masuk ke group telegram dan belajar terus dari Puan Zarini. 

Dah join nanti, boleh bertanya apa sahaj berkaitan Shopee dan Puan Zarini akan bantu. Group ini tiada ebook tapi ada GURU.

Klik di sini untuk sertai : KELAS SHOPEE PUAN ZARINI


Catat Komen

0 Ulasan